Emma.

Nice dag, ja, vi stack ju till lund och shoppade, jag och mamma då. Och förvånadsvärt köpte jag ingenting! Men vi kom hem och sen kom nina och vi sitter här och hobbylanar.

Vad tycks det om vår nya design?
Tog sin tid men det var värt det!
Jag ska blogga lite mer oftare imorgon och kanske slänga in dagens outfit med, om jag orkar?
Fick capo och halsband av nina i julklapp *happy!*
Imorgon kommer tess, får väl se vad vi hittar på
ha en bra morgondag!

nina.

förlåt för min dåliga uppdatering idag. :( har varit en pretty stressig dag.
men nu sitter jag hemma hos Emma! :) vi har faktiskt precis gjort vår egen dip!

Vitlöksdip
3 dl gräddfil
ca 2 ½ mellanstora vitlöksklyftor
piffikrydda

Pressa bara ner vitlöksklyftorna i gräddfilen och rör om,
häll i så mycket piffikrydda du tycker är lagom och smaka av!

Vi ska göra om designen på bloggen idag, lite nya ideér :)
skriver mer sen.
Kraaaaam.

Emma.

i

Nu är dem mina, dock blev det i storlek 38 för att alla andra storlekar var slut så jag får väl vänta och se.. Passar dem inte så får jag bara skicka tillbaka dem och bita ihop tills det kommer in några i min storlek.. Ikväll hände det inte så mycket, somnade när jag kollade på film. Aldrig en höjdare. Imorgon blir det lund och shoppa med mamma, eller rättare sagt HON ska shoppa och jag ska bara hänka på.. Ja sen om jag hittar något är det ju sin sak.. Sen kommer nina och vi ska hobbylana, that's my plan for tomorrow! Nä nu ska jag sova, ha det bra (:

nina.

någon som kollar på körslaget? låg hemma hos min pojkvän och tittade på det.
när det var utröstning blev jag helt chockad, i det programmet röstar man ENDAST
på de som är kända, de som folk tänker sig ska vara bra. jag menar, varför är
Robert Wells redan tippad? jo, eftersom han är personen som är mest "känd"
i programmet. Ska det vara så? det är precis som alla andra tävlingar,
man röstar efter utseendet, inte efter hur bra det egentligen är.

Vad tycker ni egentligen? Röstar ni FAKTISKT efter hur bra personerna är?

Jag tyckte Timo var skitbra, all min respekt till honom.


Emma.

Någon som vet var man kan köpa några snygg läder/spandex tights som demi lovato har på bilden?! Jag har letat och letat och det enda jag har hittat är gina tricot men det är inte exakt sånna tror jag + så får jag inte beställa i från ginatricot.se, man måste ge ut sitt konto nmr osv för att kunna beställa, varför kan man inte bara få en faktura hem? onödigt, man vet inte vem som ser allt sen, jag menar, virus = lätthänt.

Snälla säg att någon av er vet något? För på gina tricot i lund är dem sluuut och jag orkar inte leta mer irl. lat hehe ..
update: mjovisst, hittade några exakt likadana på ellos.se sjääääälvklart finns dem inte i min storlek, ska nog prova och beställa hem några i en storlek större? jaaaaa det gör jag.. Kan bara skicka tillbaka dem annars..

ff

k

vafan gief me lädertights, hur svårt ska det vara? :(

Emma.

Min favoritlåt atm, synd bara att det inte finns denna versionen i studioversion men jag nöjer mig med Stevie Wonder!

mer av jordin sparks här! Btw så spelade Jonas brothers en två timmars gratiskonsert för deras fans efter Grammy galan, snacka om dedikation! Dock så gillar jag inte när Joe försöker skrika, låter inte sådär jättebra.. Härligt att dem är tacksamma för deras fans, eller visar det så mycket. Vissa kändisar är så nochalanta. Anyway såg nyss klart Step Up 2, GUD VAD JAG ÄLSKAR DEN FILMEN! Speciellt slutet, åååh.. När dem dansar där ute, ger mig rysningar. Nu ska jag kolla ett eller två avsnitt av wowp, Ha det bra!

Emma.

Vaknade nyss, jag tror nog att man kan stänga av sin väckarklocka i sömnen.. eller? För igår ställde jag in på mobilen att jag skulle vakna 12, men jag vaknade vid 2? Alltså måste jag ha stängt av alarmet i sömnen.. Konstigt. Iallafall, jag var hungrig och sugen på att se Step Up 2 för andra gången, den är så himla bra! Får väl dra mig till soffan igen, ha en bra dag!

Sen kan jag ju svara på Ninas fråga jag med, En kändis som jag hatar?
Ärligt talat så hatar jag ingen kändis, men någon som jag INTE gillar det är nog Miley cyrus. Dock diggar jag Hannah montana lite, kul show att titta på om man inte har något att göra. Det som stör mig något enormt är när folk säger att hon är någon att se upp till för att hon har gått igenom så mycket BARA pga att hon gick igenom det där med foton på henne i bikini, bh osv läkte. Bikini, sure.. badar du och ngn tar ett foto på dig så är det inte samma sak. Men hon försöker framstå som sexig på dem bilderna. Sen var det hennes dropping to the floor + touching herself i hennes framträdande på grammys med? Jag menar cmon! Tillhör man disney och är så stor som hon är, ja då vet man fan bättre än att göra sånna saker, för hon är en förebild för många barn (tyvärr) och dem kommer bara ta efter. Kommer hon undan med det kommer väl alla andra också det. Hon kan skådespela, sjunga (ta toner iaf.) och hon ser bra ut (vilka kända gör inte det?) men jag gillar inte henne som förebild för det suger hon som.  Sen hur hon har blivit så känd är för att disney försöker tjäna så mycket pengar så möjligt på henne, synd tkr jag, hon kunde hållt sig till hannah montana i tvrutan!

Btw jag drömde om att Nina dog inatt och blev ett spöke som hauntade mig, fan vad jag grät i den drömmen.. Sen började jag snacka med henne och sånt för hon kunde snacka med mig. Kändes skönt när jag vaknade och insåg att det inte var sant.

Nice design vi har fått va? eller kommer få.. Blir ny header med, thnx Nina!

nina.


(bild tagen från google..)

Om det är någon kändis jag verkligen inte klarar av så är det miley cyrus.
Hon syns överallt, och man hör om alla hennes skandaler. Visst, det finns
många kändisar som har såkallat skandaler, men kolla bara på henne,
hur kan HON ha blivit så känd? Helst genom ett program som Hannah Montana.
Varje gång jag hör hennes pipiga röst (ja, man känner igen den på 10 meters avstånd..)
så blir jag helt galen och byter låt. nej usch.

Vilka kändisar tycker ni inte om? :)

Emma

yoyo! We're back from the sale. Nyss sa Nina till mig på msn att hon skulle spamma bloggen så såg jag hennes inlägg och jag bara jaha? Förlåt HAHAHA. Ialla fall jag gick och la mig vid halv 4 imorse och fick gå upp vid 8 för att hinna och duscha osv. Ninas pappa hämtade mig vid halv tio. Snacka om att jag var trött! Men det är ju först till kvarn. Iallafall så åkte vi dit där, trevliga bilköer och allt som hör till mellandags rean. Först gick vi och glodde runt, vi bestämde oss för att glo igenom alla affärer igår innan vi skulle köpa något men inte blev det så. Det var helt fullpackat på Gina så vi sket i det stället. Drog till H&M och där var det knappt något folk, eller ja, jämfört med gina. Jag handlade ett par röda byxor där, en tröja och armband, fett nice! Sen drog vi då runt lite, jag letar alltid efter t-shirtar, vet inte varför, är en sucker för t-shirtar med snygga tryck. I vanliga fall brukar jag hitta det på carlings och det gjorde jag, jag orkar bara inte ge 200-500 kr för en jävla t-shirt. Bestämde mig för att trycka eget, ska beställa hem sånt speciellt papper sen. Vi drog till bikbok och kollade där snabbt, köpte ett linne som jag ska trycka stuffs på. Sen köpte jag uggs med, dem är så himla sköna, citerar nina härva "Det är som att gå i morgontoffler hela dagarna!" Vi gick runt lite, åt på mcd sen drog vi till H&M igen. När vi stod där och kollade på armband osv så kom det då en tjej (såg ut som en typisk fjortis) och hennes kompis.
Kompisen: "Var är ... (den tredje kompisen) ?"
Tjejen: " Eh hon är väl och kollar på H&M kläder, alltså seriöst jag tål inte kläderna här dem är såå... Så barnsliga.. Stjärnor och sånt överallt.."
Nina och Emma: *tänker* " hon är säkert en sån jävla gina tricot fjortis."
Sen när hon går så vänder vi oss om och självklart! Stor jävla påse där det står Gina på. Missförstå inte detta, gina är ingen fjortis affär, I mean, jag handlar där själv! MEN det är oftast såna typiska fjortisar som inte vet vafan dem ska ha på sig som drar in där och köper en hel jävla garderob där BARA för att alla andra också handlar där. Och den tjejen är helt ute och virrar, verkar inte ens  som att hon har sett kläderna på H&M annars har hon fan stått och glott på barnavdelningen. Anyway, nu ska vi inte sitta och kasta fördomar här, den där tjejen var kanske jättesnäll och skitsmart och blablabla, jag känner inte henne osv. No hard feelings! Iallafall, vi stack till ÖB för Nina ville ha sån där dove summerglow och det köpte hon! HEHE får väl se om hon blir brun. Nää, nu sitter jag här och glor på kläder på HMs hemsida IGEN! Ska bara beställa lite saker som behövs.. fan vad jag låter bortskämd, har precis shoppat och så sitter jag här och glor på kläder? näääh, denna är inte till mig (: ..

Förresten, vad vill folket läsa här i bloggen? Vill ni ha en "Idag har jag på mig detta" eller dagens hiss och diss, vad vill ni ppl läsa? Videoblogg?.. Ångrar nästan att jag sa det sista, men whatever.. :]

btw Nina, detta är en TREDJEDELS spam
..

Här är uggsen och byxorna.. hot!
d
..

nina.

hoppsanhejsan!
mellandagsrean gör en galen. herregud vad folk är stirriga? vad är det med er?
jag och emma var på novalund! det var kul :D och mycket folk tyvärr. hehe iaf,
vi mobbade folk och letade kläder! på h&m var där en antih&m, (vafan gör man där då?)
jävla fjortis var hon, HAHA.. iaf, så tycker jag inte att den här finanskrisen existerar,
jag menar, kolla köerna i alla affärer, och det har nyss varit jul, så dom som säger
att det är finanskris, jo hej hopp, i min #"&%.. idag är det middag hos mormor&morfar,
mer julklappar wiho.. nejdu, nu ska jag inte skriva mer. :)
kraum.

Har ni handlat något på rean då? :D

Emma

Sorry för dålig uppdatering från mig! Har haft fullt upp, julen var bra osv. Men jag kan berätta allt mer detajlerat sen. Måste faktiskt gå nu ska ut på shopping spree med nina!

nina.

mer juul, ge mig, meer jul! sitter och lyssnar på julmusik, för idag, är det julafton!
jag börjar bli som en liten unge på julafton seriöst.. när jag vaknade imorse fick
jag en sån varm känsla för jag kom på att det var just julafton! haha. dumle (min
brors vovve) är oxå som en liten unge, de har fått sätta grindar runt deras gran
för han inte ska slita upp hans paket. haha, så söt! vi ska bort klockan 3, och jag
orkar inte vänta :( har gjort upp ett värsta schema.. HAHA, lite över elva ska jag
gå och duscha, raka benen, göra hårinpackning och ansiktsmask (allt för att
tiden ska gå...) sen efter det ska jag vänta ett tag för att håret ska torka lite, jag
gillar inte att föna det, blir inte samma effekt! haha. senare blir det att kläderna
åker på. sen planerar jag inte mer, får se vad klockan blir och vad som kommer
upp! ha en god jul! :) hoppas ni får fina klappar.
kraaam.

Emma.

Lalalala, GOD JUL PÅ ER ALLA!
Nu är det julafton och det dröjer inte länge förrens man får öppna julklapparna.. bara 14 tim eller något.. lite mer..

nina.

förlåt för min dåliga update idag! hoppas jag är förlåten, hehe. ganska stressig dag.
har slått in allting till pappa, varit på bio och haft det julmysigt. imorgon är det jul,
är det inte otroligt? jag är så himla pepp justnu.. jävla lyllos ni längre upp i landet,
ni får snö.. men inte vi, kollade precis på vädret. jävla skåne :( vi är bäst endå!
tänk imorgon, man vaknar, kommer på att det är jul, går in o duschar och tar på sig
sina "julkläder" (ja, jag är mobbad och har köpt en röd o fin klänning för någon
månad sedan..) sen ska jag iväg till min bror, där vi ska fira! :) love christmas!
apropå bion, vi såg "vi hade iallafall tur med vädret igen" (inget att rekommendera direkt)
men jag hatar att se en rolig film på bio, där är ju liksom folk runt om kring en, då
kan man ju inte sitta o skratta direkt? HAHA.. man ba "HAHAHA.... " oxå skrattar
ingen annan? nejdu, nu ska jag inte skriva mer. GOD JUL! :) <3


Emma

Åhh, gissa vad jag nyss såg på min hand? Sälvklart var jag så skeptisk så jag trodde inte att den där brun utan sol krämen skulle funka.. Ja.. jag glömde/struntade i att tvätta händerna igår efter jag hade smörjt in mig som det stod att jag skulle göra.. Nu har jag ett brunt märke på min hand som är ganska synligt.. Jättekul!Ska vara lite mer försiktig ..
Får väl skylla mig själv..

Emma

Jag vaknade ur min sköna somn vid ett tiden, mormor ringde. Som vanligt var jag för seg med att hinna svara så det var bara till att ringa upp igen! Tydligen behövde hon någon som passade hunden för hon skulle gå och handla i stan för andra gången och ville inte lämna vovven ensam. Inte säger man nej nu vid juletid, vet att hon har så mycket att fixa, så jag stack dit där direkt. Åt lite frukost och sen somnade jag med vovven i soffan.  Efter två timmar kom mormor hem igen och hade köpt mat till mig, så vi satt där och åt. Sen ringde mamma och undrade om jag kunde ta tvätten i en timme och visst, klart jag kan det. Så det var bara till att gå hem igen och framför dörren satt kissen uppburrad och mjauade en massa när jag kom, det har ju faktiskt blivit ganska kallt! Nu ligger hon i sängen och myser, varför kan man inte ha en katts liv? bara ligga sova, äta och vara ute varje dag.. Dem ligger alltid där och myser när man går till skolan, latmaskar! Nä, nu får jag börja fixa med tvätten. Ska sätta på lite julmusik till det.

Btw, jag tror att brun utan sol saken funkade lite.. Eller kanske bara det är jag som inbillar mig? Lite mindre blek har jag allt blivit i huvudet!




Emma.

Simply having a wonderful christmas time

Nu är baket klart, eller iallafall för dagen. Dock hoppade vi lussekatter och pepparkakor i år, ingen av oss hade någon större lust att hålla på med det så det blev marsipan godis, knäck och ja, några saker till, kommer inte ihåg vad de heter. Tog på ansiktsmask innan, man känner sig så fräsh efter det! Sen köpte jag brun utan sol, eller summer glow innan idag så det tog jag också på mig, jag ser så blek ut. Fast egentligen, det är snyggt med det där friska bleka ansiktet och rosiga kinder, dock så ser man bara det när man har varit ute i snön och är här någon snö? nej och när det stormar såhär blåser man ju bara iväg. Blekfis I am. Nu ska jag ta lite gott och sätta mig framför tvn, är ett skitkul program på femman nu!

Peace out!

nina.

jag tänkte innan, denna julstressen, är den egentligen bra för någon? båda mina föräldrar
är helt slut och de säger att de tycker att de känner sig sjuka. är det verkligen så det ska vara?
att man ska må dåligt för man ska köpa en massa julklappar, göra massa julmat, skicka
tonvis med julkort, pynta hemmet och pynta granen, packa in alla julklappar, OCH hinna med
att vara med sin familj? jovisst, det kan gå. men säkert 80% av fallen, håller på just nu
och imorgon med att handla och fixa. jag själv var klar för rätt längesen, och vad gör jag nu?
jo jag sitter och kollar när andra är överstressade och mår dåligt över det. då börjar jag undra
om det är värt det, för det är det inte. jag behöver inga julklappar. jag älskar att ge bort, men
att få är egentligen skitsamma, bara alla mår bra och vi har det mysigt så skiter jag fullständigt
i hur mycket pengar som rullat ur mina föräldrars plånböcker. bara en tanke!

vad tycker ni?

Emma

Nu är jag hemma igen!

Jag drog ju till mormor i eftermiddags och var där ett bra tag, åt mat och snackade med mormor osv. Vi började diskutera hur det var när hon var liten och hur det är idag, det är ju en sån stor skillnad och jag skulle hellre vilja leva då än nu. Dem var inte "beroende" av tekniska saker, dem var ute och lekte och hade en massa fantasi eller så jobbade dem. Ändå sjukt vad dem som var födda i början av 1900 talet har upplevt, herregud när dem var små hade dem inte ens en tv och nu? Nu har dem flesta en tv per person och en dator per person. Vi är för bortskämda jag menar tänk på dem som inte har någon mat och så sitter vi här och gnäller över att vi har ätit för mycket och har ont i magen. Men det är så himla svårt att jämföra sig med en sån person, för mig så hade jag kunnat relatera mycket bättre och varit engagerad i att hjälpa dem som har det så OM jag hade upplevt deras vardag, men det kan jag inte, inte just nu iaf, kanske senare i framtiden.
Iallafall jag och mamma drog ner till stan och handlade julklapp till mormor samt ingredienser till bakningen som ska påbörjas snart, mysmys! Nu har tydligen mamma köpt en bra julklapp till mig, åååååh vad jag är nyfiken, jag är nicke nyfiken när det kommer till sånt. I ungefär två timmar har jag gått och klurat på det och frågat en massa, jag fattar fortfarande ingenting. Tydligen ska jag få någoting litet som gör att jag vet vad det är på julafton sen den 7:e Januari så ska jag och mamma åka någonstans, eller ja något sånt. JAG HAR INGEN ANING! Det värsta är ju om det är värsta skit julklappen eller ja, hon sa att det både var en upplevelse och att jag fick få med mig materiella ting tror jag.. Om det är en upplevelse med mamma, så skiter jag nog i vad vi gör sålänge jag delar den med henne. Alla dessa julklappar har ändå gått förlångt, jag har nog vuxit ifrån det, det enda jag vill ha är pengar som jag kan köpa saker som jag behöver och minnen, jag menar så svårt är det inte att åka ut på en restaurang och äta, snacka lite. Det är  en super julklapp eller present (iallafall för mig) att komma närmare släkten osv. Faktum är att min moster gör alltid så med mig och min bror + 2 kusiner, sist var vi och spelade laserdome efter vi alla fyllt år och nu ska vi göra det i julklapp igen, det är så himla roligt! Nej, nu ska jag avsluta detta, jag återkommer sen när jag har bakat!

Peace out yo!

nina.

som emma skrev innan så är det bara 2 dagar till julafton! det är sjukt. det känns som igår som alla bara
"det är tre månader till julafton idag!" nu är det TVÅ DAGAR?.. var flyger tiden iväg egentligen? vi kommer
snart sitta här och vara 30, undrande var tiden verkligen tog vägen. om någon vecka är det nytt år också,
det är ganska skrämmande faktiskt. när man märker att ÅREN går fort, det är då man börjar tänka efter.
tänk när vi firade 2000, jubileumet, det är liksom 8 snart 9 ÅR sedan! det är helt jävla sjukt. fast egentligen,
vill man att tiden ska gå långsammare? ibland vill man nog, och ibland vill man nog inte. jag skulle inte
vilja att tiden gick långsammare då när man var 12-13 år, det var en jävligt dålig tid, och tiderna förändras,
som tur är! nej nu ska jag sätta igång att städa faktiskt. :) ha det så bra.

Emma / Två dagar kvar tills julafton!?!?!

Nu stack Nina precis, ungefär efter vi hade vaknat. Ganska svårt att sova hemma hos mig med min bror och katterna. Snart är det julafton iallafall, jag har inte känt den där julkänslan än vilket är väldigt tråkigt. Är jag den enda? Men det kan nog bero på att det inte är någon snö, antar det. Sen har vi inte börjat julbaka och sånt heller, det ska göra idag! Tiden går så himla snabbt, när man var liten kändes det som att december var en evighet och nu, ja nu är vi redan här! Efter 22 dagar i december som känns som två veckor.. Fick nästan lite panik igår när jag skrev min presentation, kom på att vi ska ju välja skola och linje sen när vi har kommit tillbaka i januari. Såhär väljer jag nog (inte 100% säkert!)

1. LBS (Ljud och bildskolan) > Webbproduktion
2. Elprogrammet > Datorteknik
3. Samhällsprogrammet > ?

 Nu snart ska jag dra till mormor och äta middag där.. Eller egentligen frukost..
Åhfasen, sen måste jag fixa min julklapp till Nina nu med.. Lite sent ute, men min andra julklapp sabbade sig, sånt hatar man när det händer!
Det får väl fixa sig, annars får det väl bli nyårsklapp eller något. Nää nu får jag ta och dra mig till toan och fixa mig snabbt.

Peace out.

/Emma

Jag är nog övertrött, noway att jag kommer kunna sova inatt..
Nina har redan däckat i soffan!  Jag kanske borde försöka sova snart?
haha !

Emma & Nina

i

vem gillar inte clementiner och hobbylan?

- EMMA / this is real, this is me!

Tydligen så var det min tur nu? JAJA. Vad ska man säga? Hur kan man beskriva sig själv när man aldrig får uppleva sig själv? Dem flesta ser mig som ja, galen, tjejen som kör sitt eget race, någon som bryr sig mycket om sina vänner. Det är väl sant antar jag, för jag är ganska galen eller sepe som jag vill kalla det. Jag skiter i vad folk tycker och tänker sålänge jag mår bra med mig själv, jag har inga som helst problem med att säga vad jag tycker och tänker dvs om mina ord inte skulle såra någon. Sen är jag rättså bra på att bjuda på mig själv med och ibland kan jag vara ganska oseriös, dock händer det bara när jag har tråkigt. Jag är 15 år, född 93 i augsti, och bor i Skåne. Mina mål i livet är väl att vara självständig och framgångsrik. Jag går på högstadiet nu och jag längtar tills dagen jag lämnar den ruttna skolan för gott. Förhoppningsvis blir det Ljud och bildskolan nästa med Nina. Valet för mig är ju advokat eller något inom webbdesign osv. Det beslutet får jag väl ta snart! I alla fall, denna bloggen kommer väl handla om lite "smått och gott" ( LOL!) från oss båda. Jag vet inte, det utvecklar väl sig så småningom. Klockan är kvart i tre på natten och jag är inte trött? Det är ganska konstigt.. Slår vad om att Nina som sitter bakom mig somnar snart..  Lite onödig fakta om mig är väääääl att jag älskar the Jonas Brothers, jag har två katter och jag älskar choklad! När jag inte är med mina vänner så sitter jag oftast framför datorn, är med familjen, sjunger eller spelar gitarr! Detta låter som att jag söker efter en partner? NAAJ, jag är singel och nogfan trivs jag med det!

Peace out yo!


ö
Förlåt för romanen nina..

nina.

att skriva det första inlägget är alltid lite svårt. man vet inte vad man ska skriva eller HUR man ska skriva det.
att skriva en hel livshistoria om mig är jag inte så pepp på, så ni får veta lite om mig. jag är då nina, jag bor
i en liten stad i skåne. jag och emma kom på att, varför inte starta en blogg tillsammans? varför inte visa att
två personer, i samma ålder, samma kön, har väldigt olika åsikter? det kan vara kul för både oss själva och
andra att läsa. alla vet väl hur det är i det verkliga livet? visst, det finns folk som INTE vet.
iallafall, detta skulle vara det första inlägget och en liten presentation av mig.
men ni får inte veta så mycket ändå. för att inte göra det första inlägget till en lång roman,
så ska jag försöka avsluta, för nu är det faktiskt emmas tur.
/ nina.


RSS 2.0